Καταδυτικές εκδρομές

  Το καταδυτικό μας σκάφος θα σας πάει στους πιο εντυπωσιακούς υποβρύχιους τόπους, ενώ οι Εκπαιδευτές/Συνοδοί μας θα εξασφαλίσουν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ  της κατάδυσης.

 

 

   Εκδρομές περιπέτειας

  Μπορείτε να ναυλώσετε το καταδυτικό καΐκι μας για ολοήμερες εκδρομές γύρω από την Κεφαλονιά και/ή την Ιθάκη. Συνδυάστε την με δυό καταδύσεις και ζήστε την εμπειρία μιας ζωής. 

 

   Εισαγωγή στην κατάδυση

  Ακόμη κι αν δεν είστε πιστοποιημένος αυτοδύτης μπορούμε να σας διδάξουμε την υποβρύχια διασκέδαση. Οι Εκπαιδευτές μας θα ανοίξουν για σας ένα απίστευτο παράθυρο σε μια πολύχρωμη ζωή.

 

    Εξερευνητικές εκδρομές

  Μπορείτε πάντα να κάνετε το πρώτο βήμα στην εξερεύνηση του υποβρύχιου περιβάλλοντος δοκιμάζοντας να κολυμπήσετε με μάσκα και αναπνευστήρα γύρω από το καταδυτικό μας σκάφος, όσο οι πιστοποιημένοι φίλοι σας εξερευνούν τα υποβρύχια τοπία.

 

    Ενοικίαση καταδυτικού εξοπλισμού 

  Εάν είστε πιστοποιημένος δύτης και δεν έχετε μαζί σας τον καταδυτικό σας εξοπλισμό, μπορείτε να νοικιάσετε: μάσκες, αναπνευστήρες, πτερύγια, ρυθμιστές, τζάκετ, στολές, μονοσόρτ, βάρη και ζώνες βαρών κλπ. από το καταδυτικό μας κέντρο.

Εκπαίδευση

  Παρέχουμε τη δυνατότητα εκπαίδευσης αυτοδυτών από το εισαγωγικό επίπεδο του Scuba Diver, μέχρι το επίπεδο του Divemaster που οδηγεί σε επαγγελματική καρριέρα. Οι PADI πιστοποιήσεις είναι αναγνωρισμένες σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

 

 
Make a Free Website with Yola.